Saanio & Riekkola Oy siirtyy osaksi A-Insinöörejä – tavoitteena entistä parempi palvelu

Pitkäaikaiset kumppanit yhteen - Saanio & Riekkola Oy:n koko osakekanta on myyty A-Insinööreille. Kauppa astuu voimaan 31.10.2014. Kaupan myötä A-Insinöörien palveluvalikoima laajenee nykyisten toimialojen, rakennuttamisen, rakennesuunnittelun ja infrasuunnittelun rinnalle perustettavan uuden toimialan, kallio- ja ympäristötekniikan, asiantuntemuksella. Myös Saanio & Riekkola Oy:n omistusosuus ydinjätteen loppusijoitusprosessiin erikoistuneesta B+Tech Oy:stä siirtyi kaupan myötä A-Insinööreille.

”Saanio & Riekkola, B+Tech ja A-Insinöörit täydentävät ja laajentavat toistensa korkean asiantuntijuuden suunnittelu- ja konsultointipalveluja. Saanio & Riekkola Oy:n ja A-insinöörien toimialat tukevat toisiaan erinomaisesti, mikä luo vankan pohjan tehdä aiempaa laajempia ja monipuolisempia hankkeita asiakkaillemme lähes 600 asiantuntijan voimin.”, lupaavat toimitusjohtajat Jyrki Keinänen ja Timo Saanio.

Toimintamme yhteisten hankkeiden parissa jatkuu kuten tähänkin asti ja yhteyshenkilöt pysyvät samoina. Myös Saanio & Riekkola Oy:n nimi pysyy entisellään. Kaupan myötä Saanio & Riekkola Oy:n ylin johto uudelleenorganisoituu seuraavasti 1.11.2014 alkaen: Timo Saanio siirtyy Saanio & Riekkola Oy:n toimitusjohtajaksi ja A-Insinöörien kallio- ja ympäristötekniikan toimialajohtajaksi. Reijo Riekkola siirtyy toimitusjohtajan paikalta jatkamaan yrityksen palveluksessa johtajana ja johtavana konsulttina. 

A-INSINÖÖRIT on voimakkaasti kasvanut rakennuttamisen, rakennesuunnittelun ja infra-suunnittelun konserni, joka toimii Suomessa valtakunnallisesti ja vientiprojekteissa maailmanlaajuisesti. Vuonna 2013 liikevaihto oli yli 40 miljoonaa euroa ja henkilöstömäärä lähes 500. A-INSINÖÖRIT toiminnan perustana ovat asiakkaiden tarpeet ja jokaisen hankkeen tavoitteena on asiakkaan tyytyväisyys. A-INSINÖÖRIT haluaa olla taitava ja turvallinen kumppani ja samalla toimintatavoiltaan inhimillinen ja sitoutunut. Parhaillaan käynnissä olevia hankkeitamme ovat mm. Länsimetro, Tampereen Rantaväylän tunneliallianssi, Pirkanmaan sairaanhoitopiirin laaja uudistamisohjelma TAYS 2020 sekä Naantalin CHP-laitoksen ja Järvenpään terveystalon allianssihankkeet. Lisätietoja www.ains.fi

 

 

 

 

A-Insinöörit

Saanio & Riekkola Oy, Laulukuja 4, 00420 HELSINKI, puhelin 09 530 6540, faksi 09 566 3354
Sähköposti (toimisto) saanio.riekkola@sroy.fi Sähköposti (työntekijät) etunimi.sukunimi@sroy.fi