Insinööritoimisto Saanio & Riekkola Oy ja Insinööritoimisto Virpiö Oy yhdistävät voimansa

Insinööritoimisto Saanio & Riekkola Oy on laajentanut toimintaansa ostamalla Insinööritoimisto Virpiö Oy:n liiketoiminnan. Vuonna 1989 perustettu Insinööritoimisto Virpiö Oy on maanalaisten tilojen suunnitteluun ja teollisuusrakennusten rakennesuunnitteluun erikoistunut suunnittelutoimisto. Yrityksen päätoimialat ovat kalliorakennukset, väestönsuojat, tunnelit, kaivokset sekä teollisuus- ja liikerakennukset.

Nyt solmitun yrityskaupan myötä Saanio & Riekkola vahvistaa kalliotilojen kokonaissuunnittelun hallintaa ja pystyy vastaamaan myös erittäin vaativien rakenteiden rakennesuunnittelusta.

Uutena toimialana Insinööritoimisto Virpiö Oy:n mukana Saanio & Riekkolalle siirtyy liike- ja teollisuusrakennusten pää-, rakennus- ja rakennesuunnittelu.

Saanio & Riekkolalla ja Insinööritoimisto Virpiöllä on pitkäaikainen kokemus yhteistyöstä useissa projekteissa mm. Helsingin Keskustan Huoltotunnelissa sekä Tampereen vaativassa TAYS/KS yhdystunneli- ja väestönsuojahankkeessa.

Insinööritoimisto Virpiö Oy:n koko henkilökunta siirtyy Saanio & Riekkolan palvelukseen, joten pystymme yhdessä palvelemaan molempien yritysten vanhoja ja uusia asiakkaita entistä paremmin kasvaneiden resurssien ansiosta.

 

Lisätietoja antavat:

Reijo Riekkola Puh. 050-597 7251

Sami Virpiö Puh. 0500-771 451

A-Insinöörit

Saanio & Riekkola Oy, Laulukuja 4, 00420 HELSINKI, puhelin 09 530 6540, faksi 09 566 3354
Sähköposti (toimisto) saanio.riekkola@sroy.fi Sähköposti (työntekijät) etunimi.sukunimi@sroy.fi